No products in the cart.

Zomerhitte

Zomerhitte

Nu buiten elke dag de temperaturen flink stijgen wil ik mijn tijd niet besteden aan het schrijven van een lange blog, maar genieten van het mooie weer en van een luchtig handwerkje, wat ruim op tijd klaar is voordat de temperaturen weer gaan dalen. In deze blog een keer dus niet zo veel tekst, maar inspiratie om iets te maken wat je heerlijk kunt dragen bij dagen waarbij het kwik flink stijgt.

 

 

 

Met dit patroon van Handwerkmama kun je een super leuke bandana maken. Naast dat je alleen het patroon kunt kopen zijn er ook complete pakketten verkrijgbaar met daarbij de keus voor wit of zwart als hoofdkleur.

 

 

 

Een top die je deze zomer veel voorbij ziet komen op social media is de My Little Secret Crop van Jessie Maed Designs. Dit Engelstalig breipatroon is verkrijgbaar via Ravelry.

 

 

 

 

 

 

 

Iets wat helemaal lekker luchtig is is deze bikini van Drops Design. Het gratis Nederlandstalig haakpatroon kun je hier downloaden.

 

 

 

 

 

Liever toch iets meer stof aan je lijf? Misschien dat dan de Ellie Summer Top van Simone Ryan (Rust_Knitwear) iets voor je is. Het patroon is zowel in het Engels als het Duits verkrijgbaar via Ravelry.

 

 

 

 

 

En deze top is weer luchtig op de rug. Het breipatroon van deze Cool Cropped Top is hier gratis verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

Met dit gratis patroon kun je deze Eden Crop Top haken.

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk is er nog zo veel meer moois en luchtigs te vinden op het internet. Zelf ben ik de laatste hand aan het leggen aan de June Top Light van PetiteKnit. De light versie brei je met een enkele draad light fingering garen met naald 2.5 mm. Mocht je liever breien met een dikkere naald dan is er de June Top, waarbij je met dubbele draad breidt met naald 4 mm. Het patroon is verkrijgbaar via Ravelry.

 

 

Hopelijk heeft deze blog inspiratie gegeven om ondanks het warme weer toch lekker door te gaan met handwerken. Deel gerust je creaties met me via jessica@fantasiefournituren.nl of op Instagram @jespup1976.

Veel handwerkplezier en geniet van de zomer!

Groetjes Jessica

 

 

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.