No products in the cart.

Ruilen

Wil je een besteld artikel ruilen voor een ander artikel dan dien je de procedure van het retourneren te volgen. Vervolgens kan je een nieuwe bestelling plaatsen via de webshop Fantasy Fournituren.

Retourneren

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop op afstand te ontbinden.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen maatwerk, beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.
  • Indien je een product wilt retourneren stuur een e-mail met wat u wil retourneren en uw order nummer.
    Daarna ontvang je het retouradres.
  • De te retourneren artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons retour gestuurd te worden en door ons te zijn ontvangen.
    Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.
  • Adresseer de zending en bied de zending zo spoedig mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL.
  • Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door ons verwerkt is.
  • De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan.

!! Let er op dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn. !!