No products in the cart.

Pretty little cupcakes

Pretty little cupcakes

Uit het boekje klein maar fijn nr 15 Hoera! heb ik de prettige little cupcakes gemaakt. Deze heb ik gemaakt met scheepjes catona denim en scheepjes catona wat ook aangegeven staat in het patroon.

Op de foto zie je enkele van de cupcakes. Deze zijn klaar. Al besloot ik dat de toho kralen die ze voorschrijven ook aangepast kunnen worden met glasknopspelden. Wat eigenlijk net zo leuk is en nog functioneel, want nu zijn het speldenkussentjes geworden. Dus bij deze bevatten de voorbeelden die te vinden zijn in de winkel van fantasyfournituren glasknopspelden ipv de aangegeven toho kralen.

Het gemêleerde catona denim geeft in mijn ogen ook een super leuk effect aan de cupcake. Want zeg nou zelf een cupcake is nooit mooi egaal van kleur als je hem bakt. Het verloop is hierin zeer kort waardoor elke steek (in dit geval vaste) anders is van kleur. Hij word door scheepjes aangegeven op naald 3 ik heb de cupcake op naald 2.5 gehaakt. (Tja ik haak nu eenmaal los). Het garen is verkrijgbaar in 18 vrolijke kleuren al zeg ik het zelf.

(Klik op de foto en je komt op de webshop van Fantasy fournituren uit).

Het bakje van de cupcake en de topping worden gemaakt met catona. Kleuren kun je natuurlijk aanpassen naar eigen keuze. En mixen is natuurlijk het leukste.

Hebben jullie al eens iets gemaakt met de catona denim garens, zo ja wat dan?  Foto’s mogen zeker.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.