No products in the cart.

Ontmoet onze bloggers: Jessica

Ontmoet onze bloggers: Jessica

Ik zal me even voorstellen; ik ben Jessica van Bergen en samen met een aantal anderen mag ik voor Fantasy Fournituren blogs gaan schrijven over o.a. haken, breien en naaien. Ik heb nu al heel veel zin om daarmee aan de slag te gaan.

Samen met mijn man, dochter en 2 eigenzinnige bouviers woon ik in Breda. Na de geboorte van mijn dochter in 2008 ben ik gestopt met werken als chemisch analist en begonnen met een opleiding tot coupeuse. Ik heb een aantal jaren een naaiatelier gehad waarbij ik kleding maakte gericht op de wensen en behoeften van de klant. Het bracht me alleen best veel stress en het plezier in naaien werd na de zoveelste bruine herenbroek wel een stuk minder. Mede door corona heb ik daarom besloten om daarmee te stoppen en bijna alleen nog  voor mijn plezier te naaien.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd wel bezig geweest met dingen knutselen en handwerken. Ik heb ondertussen al met aardig wat hobby’s ervaring. Momenteel ben ik helemaal verslaafd aan haken, verder volg ik een tekencursus en quilt ik. In mijn blogs wil ik jullie graag mee laten genieten van mijn creatieve reis en daarnaast tips en inspiratie geven.

 

 

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.