No products in the cart.

Ontmoet onze bloggers: Helmiek

Ontmoet onze bloggers: Helmiek

Blogger “Liefs Helmiek”

Als kersverse blogger voor Fantasy Fournituren mag ik mij aan jullie voorstellen. Ik ben Helmiek Herberts- van Zwam (59 jaar), geboren en getogen in Oss, moeder van drie zonen en oma van vier kleinkinderen. Ik werk als arbeids- en organisatiepsycholoog in ons eigen bedrijf en jullie raden het al één van mijn hobby’s is haken en, als het niet te moeilijk is, breien.
Al vlak na de geboorte van mijn kinderen ben ik begonnen met zelf kleding te maken en truien te breien met Disney figuren. Toen de kinderen groot waren ben ik met alles gestopt en jarenlang heb ik niks meer daaraan gedaan, tot een paar jaar geleden.
Ik maakte kennis met de Whirl en ik raakte op slag verliefd op dit garen en vanaf dat moment was er een nieuwe hobby geboren, haken. Haken is voor mij pure ontspanning, het begint met het uitzoeken wat ik wil gaan maken, dan de zoektocht naar het juiste patroon, het niet kunnen kiezen van de juiste garens en kleuren tot het maken ervan. En als ik halverwege ben, ga ik alweer mijmeren over een nieuw project want er zijn te veel leuke dingen. En mocht ik nu echt niks kunnen bedenken, wat natuurlijk niet voorkomt, dan weten mijn kleindochters wel iets te verzinnen. Een zeemeerminnen deken of knuffels van Apple Jack en Twilight Sparkle die natuurlijk zo snel mogelijk klaar moeten zijn en zo blijf ik bezig.
In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn dilemma’s over patronen, garen en uitvoering. Maar ook wat ik kan en wat ik wil maken of hoe iets uitpakt. Ik wil jullie laten weten welke mogelijkheden er zijn, en soms zal ik ook om jullie input vragen. Laat me dan weten hoe jullie ergens over denken, want ik blijf zelfs in mijn hobby nog steeds iedere dag leren en ben nieuwsgierig naar ieders ervaringen.

 

Liefs Helmiek

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.