No products in the cart.

Ontmoet onze bloggers: Ashley

Ontmoet onze bloggers: Ashley

Hoi allemaal en welkom op mijn eerste blog voor Fantasy Fournituren!
Ik ben Ashley, 31 jaar en mama van 3 prachtige kindjes (Luna 11, Riley 7, Roan 3) en getrouwd met een hele lieve man. Ik ben in het dagelijks leven voornamelijk thuismoeder, en soms doe ik coupeuse opdrachten erbij voor kinderkleding merkjes om bezig te blijven.
Ontzettend creatief is wel een woord wat bij mij past, al sinds mijn jeugd was ik niet het type “buiten hangen” maar eerder binnen blijven, knutselen, kaarten maken etc. Zo begon ik ooit toen ik 11 jaar was met kaarten hobby, eerst 3d-kaarten, toen pergamano, en daarna ben ik lange tijd designer geweest voor magnolia stamps en copic markers. In een opwelling heb ik al mijn kaartenspullen verkocht (iedereen verklaarde mij voor gek) en ben ik begonnen met een Lock en naaimachine. Inmiddels naai ik nu dus nog steeds en is dit toch echt wel iets wat niet meer gaat verdwijnen uit mijn leven. Het is echt een hobby waarbij je nog elke dag bij kan leren en veel dingen kunt ontwikkelen, aanpassen, en bewerken naar mijn eigen smaak.
Sommige van jullie zullen mijn gezicht enigszins herkennen, ik heb in 2016 meegedaan aan Knipster! Het was een ontzettend leuke maar ook wel zware wedstrijd en heb in deze tijd een hoop dingen bijgeleerd over het aanpassen van de kleding naar mijn eigen maten. Inmiddels ben ik 40 kilo afgevallen dus ik herken mijzelf haast niet als ik de wedstrijd terug kijk. Een positieve bijkomstigheid van zelf naaien is dat je alles kunt aanpassen naar jouw eigen lichaamsvormen, hier ga ik ook zeker enkele blogs aan wijden!.
Ik hoop in mijn blogs veel nieuwe technieken te kunnen laten zien, tutorials en ook gewoon een leuke inspiratie bron voor jullie te zijn.

Xxx Tot de volgende blog

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.