No products in the cart.

Fantasy Fournituren stopt half 2024

Fantasy Fournituren stopt half 2024

Al maanden staat er steeds een leeg blad voor. Wat ga ik jullie vertellen en hoe gaan we met Fantasy Fournituren en Handwerk mama verder. De eerste helft van 2023 ben ik (Helene) mij behoorlijk tegengekomen en heb ik ook toe moeten geven aan mijn gezondheid. Uiteraard waren de afgelopen jaren ook hectisch en dit heb ik vooral gemerkt nadat ik stopte met de fysieke winkel. Dit resulteerde in vermoeidheid en gehoorklachten hierbij is ontdekt dat ik een overprikkeld gehoor heb. Dit heeft mijn aan het denken gezet wat wil ik nu echt en vooral waar wordt ik blij van?

Dit heeft mijn doen besluiten dat ik wat oude hobby’s op ben gaan pakken maar ook wat moet loslaten. Daarom ga ik Fantasy Fournituren loslaten ik heb niet het gevoel dat ik de service nog kan bieden die van mij verwacht wordt. Tevens haal ik er niet meer de plezier uit die ik er uit haalden. We hebben nog gekeken naar de optie om beurzen te doen maar helaas is dit voor mij (nu) te vermoeiend (en dagje gaat gelukkig nog wel). Voor Handwerk Mama heb ik nog vele ideeën en daar wil ik mij dan ook op richten, de lol van het maken heeft mij altijd meer gelegen met mijn achtergrond als kunstenaar/documentair fotograaf. Ik wil dus weer terug naar mijn roots als maker en creatief bezig zijn. Welke vormen dit allemaal krijgt dat zal de tijd vertellen.

 

Nog even in het kort:

Fantasy Fournituren

We hebben besloten om per juli 2024 te stoppen met de webshop. Tot deze tijd zullen we de collectie laten uitlopen. Producten kunnen niet meer worden nabesteld het is op=op. Producten met korting zullen niet verder worden afgeprijsd. Een deel van de collectie zal over gaan naar Handwerk mama, dit zullen producten zijn die aansluiten bij de collectie.

Verzenden gebeurd op dinsdag, donderdag en zaterdag.

 

Handwerk mama

Wij gaan wel verder met Handwerk mama. Omdat ik (Helene) nog veel rust nodig heb zullen de nieuwe patronen voorlopig alleen digitaal worden uitgebracht. Haakpakketten die al uitgebracht zijn  zullen we ook blijven maken deze worden verstuurd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Digitale patronen worden per direct automatisch verzonden.

 

Alvast bedankt voor mooie ervaringen en inspiratie.

mvg,
Helene

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.