No products in the cart.

Een kerstbal voor een ander

Een kerstbal voor een ander

Vorig jaar hebben we samen met zijn alle 2 hele gave kerstbomen gemaakt voor de Galerij, uiteraard zetten we deze weer op. Maar dit jaar is alles anders de workshops kunnen we niet doen net alles gezellig aanschuiven aan de handwerktafel. De handwerktafel is nu maar omgebouwd tot mondkapjes fabriekje. Voor iedereen is het een moeilijk jaar maar gelukkig kunnen we nog handwerken.  Dus bedachten we iets om elkaar te verbinden en wat je thuis kan doen.

Een kerstbal voor een ander
In onze winkel zetten per 1 november de kerstboom al op. Met wat lichtjes en een slinger de rest is aan jullie. Hang een handgemaakte kerstbal of ornament in onze kerstboom, het is helemaal vrij hoe je hem maakt haken, breien, naaien, vilten, klei, papier, borduren etc. etc. Je krijgt van ons een nummertje en je vult een kaartje in met je naam  zodat wij weten door wie wat gemaakt is. Een week voor de kerst ruimen wij de boom op en gaan de kerstballen/ornamenten naar Eten over Oss die ze uitdelen aan de mensen die het minder breed hebben in Oss en omgeving.

Onder de leukste inzendingen gaan wij ook nog wat cadeautjes verloten. Dit maken wij in de week voor de kerst bekend.

 

Dus ga aan de slag. Check ons Pintrest bord Pintrest bord voor inspiratie of spar mee in onze Fantasy Fournituren Vrienden fb groep.

Leef je uit en lever iets leuks in vanaf 1 november!

 

Handwerkse
Team Fantasy Fournituren

 

 

 

Tags: , , ,