No products in the cart.

De Crimbo Limbo rage

De Crimbo Limbo rage

Iedereen die een beetje van haken houdt kon er in de afgelopen twee maanden niet omheen, het Crimbo Limbo haakpakket dat niet eerder dan kerstochtend geopend mocht worden. Normaal ben ik niet zo van de verrassingen maar dit keer kon ik de verleiding niet weerstaan vooral niet omdat het om een uniek pakket ging met een eenmalig aangeboden whirl, het prachtige verloopgaren van Scheepjes. (voorbeeld) Whirl – 779 Passion Fruit Melt Ik ben dol op dat garen en grijp iedere kans aan om daar iets mee te maken en toevallig ben ik ook nog dol op het dragen van sjaals. Aangezien ik, zoals jullie weten, nooit kan kiezen welke whirl  ik wil gaan gebruiken voor een project, was het dus extra handig voor mij dat er nu al gekozen is, hoef ik me daar niet meer druk om te maken. (voorbeeld) Whirl – 771 Jumpin’ Jaffa  
Zodra het pakket uitkwam ben ik naar Fantasy Fournituren gesneld om het op te halen. Tja en dan moet je de doos dus laten liggen tot eerste kerstdag. Had ik al gezegd dat ik niet van verrassingen houd?
Drie keer raden hoe lang dat pakket dicht is gebleven……jullie mogen nooit meer raden; meteen na thuiskomst moest mijn nieuwsgierigheid bevredigd worden. Ik moest en zou weten wat er in het pakket zat, welke prachtige kleuren tevoorschijn zouden komen. Ik kon niet wachten en vlug verbrak ik het zegel om de doos te openen.

Als jullie mijn blogs volgen dan weten jullie dat ik niet meer dan twee projecten onder handen wil hebben…. wil hebben. Op dit moment lukt dat niet zo erg om allerlei (goede) redenen. Zo ligt mijn trui al enige tijd te wachten totdat ik weer kan breien met mijn gebroken arm, heel goed excuus. Dan natuurlijk Rudolf de rendier na het succes van rendier Mia, deze kan nog best wel even blijven liggen want kerst is toch al voorbij, goed excuus. Ik heb onderin mijn mand nog een paar bijtringen liggen waarvan één met een halve olifant eraan, maar ja geen baby op komst dus ook een goed excuus. Verder ben ik actief bezig met een deken die op onze nieuwe bank moet komen in ons nieuwe huis, de trio blanket met sokken wol in verloopgaren in aardse tinten. Dat is dus een groot project wat ik graag af zou willen hebben als we gaan verhuizen, even doorwerken en geen excuus om dit opzij te leggen. Valt nog mee het aantal projecten?? Nou voor mij niet, langzaam aan trap ik toch in die valkuil van al die vreselijk leuke projecten waar ik oh zo graag mee wil beginnen.

En de Crimbo Limbo dan? Ja daar ben ik toch echt aan begonnen. In eerste instantie moest ik even aan de kleuren wennen, maar het patroon is echt prachtig. En ik houd van deze garen, het haakt heerlijk weg en je maakt er fantastische mooie unieke sjaals mee. Ook een vriendin van mij vindt ze heel erg mooi, maar ik ga het niet doen, nee echt niet, ik heb geen tijd om ook voor anderen te haken…..misschien als ik ……..

Liefs Helmiek

P.S. welk garen vinden jullie fijn om mee te haken?

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.