No products in the cart.

Ontmoet onze bloggers: Anne

Ontmoet onze bloggers: Anne


Ik zal mijzelf eens voorstellen (al zullen er vast wel mensen zijn die mij al kennen).

Ik ben anne kocken-lourenssen. Geboren op 18-08-1985 wat mij nu nog 35 jaartjes jong maakt. Mama van 3 kinderen jamy (2010) , jason (2012) en Jeffrey (2014) en getrouwd met jan-willem kocken.

Ik mag mij sinds kort naast het andere werk dat ik voor Helené doe ook nog blogger noemen van fantasyfournituren.

Hierin zal ik proberen over verschillende soorten dingen een beetje te vertellen.  Dit kan van haken tot borduren en een beetje breien zijn (veel meer lukt nog niet daar word aan gewerkt).

Daarnaast zal ik jullie ook dingen laten zien van opdrachten die ik maak voor klanten van fantasyfournituren. Dit kan een sleutelhanger zijn maar ook een deken. (Dus eigenlijk een soort van sneak peak shhh).

Op mijn bijgevoegde foto staan enkele items die ik van verschillende ontwerpers gemaakt heb of heb mogen testen. Lang niet alles past op 1 foto zoals mijn bekendste reuze osje.  Deze heeft al eens een tijdje in de winkel gestaan en met de carnaval bij ons voor het raam met de ossenjacht die toen is georganiseerd.

Mochten jullie meer van mij willen weten ik sta op dinsdag en donderdag ochtend meestal in de winkel naast Helené en als het lukt val ik in als er iets is waardoor Helené of Björn niet kan.

Dus wie weet tot snel in de winkel of anders tot sprekens via de telefoon/ WhatsApp of messenger. Toedels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.