No products in the cart.

Algemene voorwaarden

Fantasy Fournituren gevestigd in Oss en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Bosch onder nummer 62438786. BTW-nummer: op aanvraag

Fantasy Fournituren verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze algemene voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de online winkel. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

1. Algemeen
Op al onze goederen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van de order in onze winkel. Ter bevestiging sturen wij u een e-mail met daarin alle order/adres gegevens die u heeft ingevuld.

2. Prijzen
De door ons genoemde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW.
Fantasy Fournituren heeft een standaard prijzen voor verzending 5,00 euro voor binnen Nederland en 8,00 euro voor binnen de EU. Onze pakketten worden verstuurd via MyParcel en aangeboden door Post.nl.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.

3. Betaling
Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging . In deze e-mail staat het totale bedrag vermeld.
U kunt op de volgende manieren betalen ;

3.1 Overschrijven
U schrijft het totale bedrag (inclusief verzendkosten ) over naar rekeningnummer:
ING: NL40 INGB 0006 7499 18
Biccode: INGBNL2A
t.n.v. Alskaer Fantasy Fournituren
Met als betalingskenmerk uw ordernummer en naam van het product. Bij deze betaalmethode kan het enige dagen duren voordat wij u betaling ontvangen.

Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u  rekening te houden met een langere levertijd.

3.2 IDEAL
Fantasy Fournituren accepteert IDEAL via Mollie. Indien u kiest voor deze betaalmogelijkheid is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order direct in behandeling nemen.

4. Verzendwijze
Het transport binnen Nederland en de EU wordt verzorgt door Post.nl.
Fantasy Fournituren heeft een standaard prijzen voor verzending 4,00 euro voor binnen Nederland en 8,00 euro voor binnen de EU. Onze pakketten worden verstuurd via MyParcel en aangeboden door Post.nl.
Boven € 50,- gratis verzending.
Voor overig transport in overleg.

5. Levering
5.1 Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan Post.nl.

5.2 Als artikelen een langere levertijd hebben dan 7 werkdagen, wordt u via de mail hiervan op de hoogte gebracht.  Indien de levertijd langer is dan 15 dagen, heeft u het recht om de overeenkomst te beëindigen.

5.3. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden.

5.4. Mocht de bezorger u bij levering niet thuis treffen, dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. U kunt daarmee met een geldig legitimatiebewijs de bestelling afhalen op het postkantoor. De bestelling blijft dan 3 weken op het postkantoor liggen voordat het naar ons wordt teruggezonden. Indien dit gebeurt zijn de verzendkosten voor uw rekening.

6. Retourneren
Na ontvangst van de door uw bestelde goederen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als u hier voorafgaand via e-mail melding van heeft gemaakt. Na ontvangst van de retourzending, zal het orderbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Dit recht is niet van toepassing indien ;

6.1. Goederen gedragen/gebruikt zijn.

6.2. De koper zelf een gebrek heeft hersteld.

6.3. Vermissing van de originele verpakking en aanhechting van het label.

6.4. Bij maatwerk

7. Garantie
Indien u een beschadigd product ontvangt, wordt deze door Fantasy Fournituren  omgeruild voor eenzelfde product.

Hiertoe dient u binnen 7 dagen na verzending contact op te nemen met  Fantasy Fournituren

8. Klachten
Wij doen er alles aan om klachten te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan vernemen wij dit graag van u.

9. Aansprakelijkheid
Fantasy Fournituren is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan aan u of uw gezinsleden, aan uw zaken, aan derden of aan zaken van derden.

10. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Fantasy Fournituren gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

11. Copyright
Alle rechten voorbehouden. Gebruik van teksten en beeldmateriaal is verboden voor persoonlijke en/of zakelijke doeleinden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Fantasy Fournituren.