No products in the cart.

Winkel alleen op zaterdag op afspraak open i.v.m corona crisis

Zoals je weet moeten we ons aanpassen i.v.m de Corona crisis. We maken extra schoon in de winkel en in Oss bezorgen we gratis. We vertrouwen er op dat als u klachten u thuis blijft en kunt u gebruik maken van onze webshop of gratis bezorgservice in Oss. Omdat de kinderopvang gesloten is zijn ook […]

Winkel alleen op zaterdag op afspraak open i.v.m corona crisis

Zoals je weet moeten we ons aanpassen i.v.m de Corona crisis. We maken extra schoon in de winkel en in Oss bezorgen we gratis. We vertrouwen er op dat als u klachten u thuis blijft en kunt u gebruik maken van onze webshop of gratis bezorgservice in Oss.

Omdat de kinderopvang gesloten is zijn ook onze kinderen thuis. Om ze niet teveel mee te nemen naar onze winkel hebben we besloten om de openingstijden aan te passen.

Maandag: gesloten

Dinsdag; gesloten

Woensdag; gesloten

Donderdag; gesloten

Vrijdag; gesloten

Zaterdag op afspraak

We streven er naar om iedere dag de bestellingen te verwerken. Nabestelde producten hebben een levertijd van 7 tot 14 dagen. De post kan evt ook vertragingen opleveren. We doen ons uiterste best alles zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Voor vragen neem contact met ons op. Telefoon/whatsapp: 06-23367973 e-mail fantasyfournituren@gmail.com en via social media @fantasyfournituren.