No products in the cart.

Aan de haak 34

Aan de haak 34

Er ligt weer een nieuwe editie van het tijdschrift Aan de HAAK in de winkel. Zachtjes aan komt de herfst weer in het land en dat is terug te vinden in dit tijdschrift. Heel letterlijk met een patroon voor paddestoelen, maar ook subtieler met patronen voor warme sjaals en kleding en hele leuke patronen om je huis knus aan te kleden met bijvoorbeeld een rustieke lamp of hanging basket.

 

Heel verrassend vond ik het hele mooie patroon van Corrie Wittenberg van een tractor deken. De deken ziet er heel gaaf uit en je zult er een liefhebber van tractors heel erg blij mee maken. En zo’n deken is natuurlijk ook een mooi item om de kinderkamer in boerderij thema mee aan te kleden

Ben je niet zo van de grote projecten dan kun je ook uit de voeten met dit blad; er staan genoeg kleinere projecten in zoals onder andere een boekenlegger, een leuk etui of wat dacht je van het bekleden van flessen met haakwerk om er gezellige vazen van te maken.

 

 

 

In dit nummer staat ook een interview met Karin Bloemen. Haar haakboek Haken a la Bloemen verschijnt op 19 oktober. Je kunt dit boek al pre-orderen via deze link. Het interview geeft een leuk inkijkje in wat haken voor Karin Bloemen betekent en geeft al wat prijs van wat we van haar boek kunnen verwachten.

 

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.